Motor Hacmi

798CC

Maximum Hız

230KM/SA

KURU AĞIRLIK

191KG

maximum güç

110BG

MAXİMUM TORK

80NM

TURISMO VELOCE R

GİRİŞ SEVİYESİ
PREMIUM

Kırmızının en güzel tonunda. Gücün doruğunda. Bir Veloce’den elde edebileceğiniz güç, konfor ve ihtişamın tamamı minimal nüans farklarıyla R modelinde. Orijinal Veloce’den farklı olarak yalnızca üretimde kullanılan materyaller olması R’i bir çok motosiklet sever için daha erişilebilir kılıyor.

FİYAT

800.437 2023

MV TarZI

R serisi 3 modelden oluşuyor: Dragster RBrutale R ve Turismo Veloce R. Her biri stil, tasarım ve performans sembolü. Giriş seviyesi bir motosiklet serisi hiç bu kadar albenili ve dolu olmadı.

HER AÇIDAN EŞSİZ

R serisinin ilk karakteristik özelliği eşsiz renkleri. Albenili siyah ile kombine olmuş, kırmızıyı ön plana çıkaran yapı ve şekiller. Rosso’ları standart seriden farklı kılan şeyler oldukça minimal. Örneğin jant kollarındaki yüzey işlemi gibi.

KONTROL SİZDE

Yüzünüze vuran şiddetli rüzgarı hissedin ve gidona tüm gücünüzle asılın. Baştan çıkaran hızlanmayı hissedin. Virajlardaki mükemmeliyetin tadını çıkarın. Hazlar size özel. Kontrol sizde.

Ağırlık dağılımı, tekrar düzenlenen şasi ve süspansiyondaki iyileştirmeler Veloce’nin ana karakterini oluşturmakla birlikte, bu motoru agresif sürücülerin en çok ihtiyaç duyduğu özelliklere sahip kılıyor.

KUSURSUZ HİSSİYAT

Veloce’nin 3 silindirli motoru performans, esneklik ve kompakt boyutlar konusunda referans noktası olma özelliği taşıyor. 83 newtonluk torkuyla her şartta kusursuz bir keyif vadediyor.

KONTROL SİZDE

8 seviye çekiş kontrolü ve 4 sürüş modu: Sport, Race, Rain ve Custom. Motorun karakterini değiştirme işlemi oldukça hızlı ve yenilikçi. Sonuç? Her şartta tam keyif alabilmek için 4 motosiklet bir arada.

daha İyİ bir keyİf İçİn güvenlİk

Güç ve kullanım kolaylığı: İkisinin en dengeli kombinasyonu. Önde dört pistonlu radyal kaliperler ve iki 320 mm çaplı yüzer disk ile Turismi Veloce Rosso’da bulunan Brembo fren sistemi tarafından sağlanır. 

Yeni Continental MK10 ABS, viraj ortasında bile güvenliği garanti eden son derece kullanışlı bir viraj fren işlevi ile birlikte gelir.

KİLOMETRE SINIRSIZ 3 YIL TAM GARANTİ

MV Agusta, bütün modellerinde kusursuz servis hizmeti ile 3 yıl kilometre sınırsız garanti sunmaktadır. Deneyiminizi en kaliteli hale getirebilmek için sunduğumuz bu garanti şartları motosikletinizi güvenle sürmenin keyfini sağlar.

MV Agusta ile tasasız sürüşler!

Motosiklet Sanatı

eşsiz görünüm

SAHİP OLUN

SİZİ ARAYALIM

Bu motosiklete sahip olmak yalnızca bir telefon uzağınızda. MV Agusta Türkiye distribütörü GB Motobike kalitesi ve deneyimiyle bu motorun garajınızda yer almasını isterseniz lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Yetkili uzmanlarımız en kısa sürede size ulaşacaktır.