Motor Hacmi

798CC

Maximum Hız

244+KM/SA

KURU AĞIRLIK

168KG

maximum güç

148BG

MAXİMUM TORK

87NM

2021 DRAGSTER 800RR SCS

DEBRİYAJ SIKMAYI
UNUTABİLİRSİNİZ

Coşku ve karakter. Yeni akıllı elektronik şanzıman sayesinde hiç ter dökmeden asfaltı yakmaya hazır. Dragster 800 RR SCS, dünyanın ilk akıllı otomatik debriyaj sistemine sahip fabrikasyon çıplak motosikleti ünvanına sahip. Hali hazırda 798 CC’lik motor bloğuyla inanılması güç bir performans üreten bu motosiklet, SCS(Smart Clutch System) debriyaj sistemiyle de kalkışlarda pist yarış zamanlaması sunuyor.

Brutale 1000RR’dan gelen Viraj Adaptif Far sistemi ve hırsızlığa karşı geliştirilmiş dahili GPS takip ünitesi ile aynı zamanda tam bir teknoloji üssü.

FİYAT *

1.005.942₺ 2023

* Bazı modellerde ÖTV hesaplaması günlük döviz kuru, model ve şasi bazında farklılık göstermekte olup bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır. Tavsiye edilen satış fiyatları GB Baskı ve Servis Hizmetleri A.Ş. tarafından ara dönemlerde değiştirilebilir.

her açıdan kaslı

Benzersiz bir kişiliğe sahip, taklit edilemez. Yakıt deposu ve farın kıvrımları, sallanan kuyruk ve zarif ispitli tekerlekler, Dragster’ın kalbindeki üç silindirli motoru mükemmel bir şekilde çerçeveler. Coşku ve güçle dolu aksiyona hazır.

AZ BAZEN DAHA ÇOKTUR

Holigan bir sürüş için beklentilerin çok üzerinde bir motosiklet. Yukarı/aşağı yönlü quickshifter ve Akıllı Debriyaj sistemi sayesinde rolantide durduğunuz yerde dahi debriyajı sıkmayı unutabilir ve yalnızca sürüşünüze konsantre olabilirsiniz.

KONTROL SİZDE

Yüzünüze vuran şiddetli rüzgarı hissedin ve gidona tüm gücünüzle asılın. Baştan çıkaran hızlanmayı hissedin. Virajlardaki mükemmeliyetin tadını çıkarın. Hazlar size özel. Kontrol sizde.

AKICI BİR SÜRÜŞ

SCS 2.0 sistemi, debriyaj hareketi ile üç silindirli motorun çıkış eğrisi arasında mükemmel bir eşleşme sağlar. Oldukça sofistike elektroniklerin desteği, MV mühendislerinin hızlanma performansında geleneksel debriyaj modellerini yenmenin sırrını çözmesine izin verdi.

MÜKEMMELİYETİN EVRİMİ

Her zaman gaz kelebeği üzerindeki en ufak bir basınca tepki vermeye hazır olan Dragster RR SCS’deki 140 HP ve 87 Nm üç silindirli motor, sürekli gelişen elektronik yönetime güvenebilir. Son derece hassas yanıt, bu gelişmiş motorun tam potansiyeline ulaşmasını sağlamak için gelişmiş bir Akıllı Kavrama Sistemi ile birleştirilmiştir.

rakipsiz elektronikler

SCS 2.0 sistemi, sürücünün motosikletle etkileşim şeklini değiştirmez: Debriyaj kontrolü, vites ve vitesler hala onları bulmayı beklediğiniz yerdedir, ancak sadece debriyajı kullanmamaya karar verme bonus seçeneğiyle birlikte. Eşsiz sürüş keyfinden ödün vermeden son derece işlevsel bir seyahat için.

daha iyi bir keyif için güvenlik

Dragster’ın adına ve performansına yakışır bir fren sistemi. İki 320 mm çaplı yüzer disk ve dört pistonlu radyal kaliperler, artı viraj alma işlevli gelişmiş Continental ABS’nin yardımı ile güçlü ve ölçeklenebilir.

KİLOMETRE SINIRSIZ 3 YIL TAM GARANTİ

MV Agusta, bütün modellerinde kusursuz servis hizmeti ile 3 yıl kilometre sınırsız garanti sunmaktadır. Deneyiminizi en kaliteli hale getirebilmek için sunduğumuz bu garanti şartları motosikletinizi güvenle sürmenin keyfini sağlar.

MV Agusta ile tasasız sürüşler!

Motosiklet Sanatı

eşsiz görünüm

RENKLER
  • SHOCK PEARL RED / AVIO GREY
  • AVIO SILVER / DARK METALLIC GREY

SAHİP OLUN

SİZİ ARAYALIM

Bu motosiklete sahip olmak yalnızca bir telefon uzağınızda. MV Agusta Türkiye distribütörü GB Motobike kalitesi ve deneyimiyle bu motorun garajınızda yer almasını isterseniz lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Yetkili uzmanlarımız en kısa sürede size ulaşacaktır.