Motor Hacmi

798CC

Maximum Hız

237KM/SA

KURU AĞIRLIK

175KG

maximum güç

110BG

MAXİMUM TORK

85NM

2023 BRUTALE R

ŞEHRİN
EFSANESİ

Kırmızının en güzel tonunda. Gücün doruğunda. R Serisinin ayırt edici özelliği elbette eşsiz rengidir: En üst düzey yarış rengi olan kırmızı, tasarımına taçlandıran ihtişamı sağlar. Standart, daha premium modellere göreolan farklılıklar çok azdır. Örneğin tekerlek jant kollarının profilindeki yüzey işleme yöntemindeki farklılık kadar minimal.


FİYAT *

719.483

* Bazı modellerde ÖTV hesaplaması günlük döviz kuru, model ve şasi bazında farklılık göstermekte olup bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır. Tavsiye edilen satış fiyatları GB Baskı ve Servis Hizmetleri A.Ş. tarafından ara dönemlerde değiştirilebilir.

Baştan sona mv stİlİ

R serisi 3 modelden oluşuyor: Dragster R, Brutale R ve Turismo Veloce R. Her biri stil, tasarım ve performans sembolü. Giriş seviyesi bir motosiklet serisi hiç bu kadar albenili ve dolu olmadı.

HER AÇIDAN EŞSİZ

Temel prensip: Eşsiz tarz ya da teknolojiden fedakarlık yapmayı reddet. Her şeyden önce ayrıntılara ve kaliteye zanaatkar özenle yapılmış bir motosikletin cazibesi ve bilgi birikimi. Varese’de bu her zaman böyleydi. Brutale R’in konusu budur.

perfomans’tan tavİz yok

F3 800’den türetilen sıralı üç silindirli motor, performansı, çıkış aralığı, ağırlığı ve rekor kıran ölçümleri açısından mükemmeldir. 110 HP ve 83 Nm tork ile motosikletin tüm potansiyeli, her tür pistte anında ve kolayca açığa çıkar.

herkes için teknoloji

R Serisi, MotoGP‘den türetilmiş ters dönüşlü krank mili ve tak-çıkar vites kutusu gibi diğer MV modelleriyle aynı teknik çözümleri paylaşır. Yapı, yeni yükseklik kademe ayarlı arka bağlantılı maşa ve yeni ve geliştirilmiş konforlu sele sayesinde yenilenmiştir.

EŞSİZ HİSSİYAT

Brutale’nin 3 silindirli motoru performans, esneklik ve kompakt boyutlar konusunda referans noktası olma özelliği taşıyor. 83 newtonluk torkuyla her şartta kusursuz bir keyif vadediyor.

kontrol sİzde!

8 seviye çekiş kontrolü ve 4 sürüş modu: Sport, Race, Rain ve Custom. Motorun karakterini değiştirme işlemi oldukça hızlı ve yenilikçi. Sonuç? Her şartta tam keyif alabilmek için 4 motosiklet bir arada.

fREN KALİTESİ

Güç ve ölçeklenebilirlik. Görev, bir çift dört pistonlu Brembo radyal kalipere sahip ön frenlerdeki yüksek performanslı sistem sayesinde tamamlandı. Viraj kontrol işlevine sahip yeni Continental ABS, virajlarda bile performansı ve güvenliği artırır.

KİLOMETRE SINIRSIZ 3 YIL TAM GARANTİ

MV Agusta, bütün modellerinde kusursuz servis hizmeti ile 3 yıl kilometre sınırsız garanti sunmaktadır. Deneyiminizi en kaliteli hale getirebilmek için sunduğumuz bu garanti şartları motosikletinizi güvenle sürmenin keyfini sağlar.

MV Agusta ile tasasız sürüşler!

Motosiklet Sanatı

eşsiz görünüm

SAHİP OLUN

SİZİ ARAYALIM

Bu motosiklete sahip olmak yalnızca bir telefon uzağınızda. MV Agusta Türkiye distribütörü GB Motobike kalitesi ve deneyimiyle bu motorun garajınızda yer almasını isterseniz lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Yetkili uzmanlarımız en kısa sürede size ulaşacaktır.