Motor Hacmi

798CC

Maximum Hız

237KM/SA

KURU AĞIRLIK

168KG

maximum güç

110BG

MAXİMUM TORK

80NM

2022 DRAGSTER 800 ROSSO

EN GÜZEL ÇIPLAK
ERİŞİLEBİLİR FİYATTA

Gerçek bir Dragster’ın tüm gücü, saldırganlığı ve karakteri. Herkese açık sürüş keyfi. Bir Dragster’dan elde edebileceğiniz güç ve ihtişamın tamamı minimal nüans farklarıyla R modelinde. Orijinal Dragster’dan farklı olarak yalnızca üretimde kullanılan materyaller olması R’i bir çok motosiklet sever için daha erişilebilir kılıyor.

FİYAT *

768.418

* Bazı modellerde ÖTV hesaplaması günlük döviz kuru, model ve şasi bazında farklılık göstermekte olup bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır. Tavsiye edilen satış fiyatları GB Baskı ve Servis Hizmetleri A.Ş. tarafından ara dönemlerde değiştirilebilir.

Baştan sona mv stili

R serisi 3 modelden oluşuyor: Dragster 800, Brutale 800 ve Turismo Veloce 800. Her biri stil, tasarım ve performans sembolü. Giriş seviyesi bir motosiklet serisi hiç bu kadar albenili ve dolu olmadı.

HER AÇIDAN KASLI

R serisinin ilk karakteristik özelliği eşsiz renkleri. Albenili siyah ile kombine olmuş, kırmızıyı ön plana çıkaran yapı ve şekiller. Rosso’ları standart seriden farklı kılan şeyler oldukça minimal. Örneğin jant kollarındaki yüzey işlemi gibi.

perfomans’tan taviz yok

R, Dragster’ın tarzını ve saldırganlığını tüm yeteneklerden sürücüler için şimdiye kadarki en erişilebilir seviyeye getiriyor. Üç silindirli motor, her durumda performans, esneklik ve kullanılabilirlik için bir mihenk taşıdır. 110 HP ve 83 Nm tork, yoğun ancak erişilebilir bir sürüş keyfini garanti eder.

herkes için teknoloji

2021 için Dragster R, Dragster serisinin tüm teknik ve elektronik güncellemelerini aldı ve daha şehirli bir konfigürasyona dahil etti. Şasi üzerindeki plakalar, amortisörün yeni bağlantısı, süspansiyon ayarları, yepyeni dolgulu sele: Bunların tümü, Dragster Rosso’nun daha az eforla sürüş deneyimini daha tatmin edici hale getiriyor.

EŞSİZ HİSSİYAT

R, Dragster’ın tarzını ve saldırganlığını tüm yeteneklerden sürücüler için şimdiye kadarki en erişilebilir seviyeye getiriyor. Üç silindirli motor, her durumda performans, esneklik ve kullanılabilirlik için bir mihenk taşıdır. 110 HP ve 83 Nm tork, yoğun ancak erişilebilir bir sürüş keyfini garanti eder.

kontrol VE ÖZELLEŞTİRME

Tam Ride-By-Wire özellikli MVICS daha da geliştirildi. Sunulan sekiz çekiş kontrolü seviyesi ve dört sürüş modu vardır: Spor, Yarış, Yağmur, Özel. Motorun karakterini değiştirmek hiç bu kadar hızlı ve sezgisel olmamıştı – tıpkı dört motosikleti bir arada bulundurmak gibi.

ÜST SEVİYE EMNİYET

Performans ve güvenlik: Ön uçtaki dört pistonlu Brembo radyal kaliperler sayesinde görev tamamlandı. Daha yeni nesil özellikler arasında, Continental tarafından geliştirilen, viraj alma işlevli ABS (kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ve RLM (Arka tekerlek Kaldırma Azaltma) yer alıyor.

KİLOMETRE SINIRSIZ 3 YIL TAM GARANTİ

MV Agusta, bütün modellerinde kusursuz servis hizmeti ile 3 yıl kilometre sınırsız garanti sunmaktadır. Deneyiminizi en kaliteli hale getirebilmek için sunduğumuz bu garanti şartları motosikletinizi güvenle sürmenin keyfini sağlar.

MV Agusta ile tasasız sürüşler!

Motosiklet Sanatı

eşsiz görünüm

RENKLER
  • SHOCK PEARL RED / AVIO GREY
  • AVIO SILVER / DARK METALLIC GREY

SAHİP OLUN

SİZİ ARAYALIM

Bu motosiklete sahip olmak yalnızca bir telefon uzağınızda. MV Agusta Türkiye distribütörü GB Motobike kalitesi ve deneyimiyle bu motorun garajınızda yer almasını isterseniz lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Yetkili uzmanlarımız en kısa sürede size ulaşacaktır.