RAZORBACK 125

RAZORBACK 125CC

RAHAT.
KARAKTER DOLU.

Mutt Motorcycles, hırlayan Razorback’imizi şehrin sokaklarına salarak Motosiklet endüstrisine bir darbe daha vurdu.

Mutt’ta kendi bünyesinde tasarlanan yepyeni bir monoshock çerçeveye sahip Razorback, kalın motosikletlerimize farklı bir gölge düşürüyor. Tüm bisikletlerimiz gibi, bu yeni kadronun da özel ve klasik kökleri var.

FİYAT

173.009

Tüm 125’lerimizde olduğu gibi Razorback, süper sağlam dört zamanlı siyah numaramız ve özel sıska depomuzla beslenen bir Delphi yakıt enjeksiyon sistemi tarafından desteklenmektedir.

Tank mı? Evet, bu da Razorback’e özgü başka bir yeni öğe. Hiç 70’lerin eski bir tankını tek seferlik özel yapınıza monte etmeyi denediniz mi?

O zaman güvenilir TIG kaynak makinenizle yeni sekmelerde kaynak yapmaya, ezikleri gidermeye, depoda delikler açmaya ve bisikletlere eski parçaların takılmasıyla birlikte gelen diğer tüm aggroya aşina olacaksınız. Bize güvenin – birçoğunu yaptık.

Önde hareket ederken, alçak Mutt Gidonlarımız ve siyah konturlu ince bir selemiz var. Razorback uzun bir bisiklettir ve 88 cm’lik sele yüksekliğiyle sürücüye harika bir dik sürüş pozisyonu ve trafiği net bir şekilde görme yeteneği sağlar. Sürmek tam anlamıyla harika – bu ufaklığı köşelere sıkıştırmak, herhangi bir fizzog’a böcek suratlı bir sırıtış getirecektir.

Geniş boyunduruklar tarafından tutulan ters çatallar, çukurlu şehir sokaklarındaki ve kır yollarındaki tümsekleri emmeye yardımcı olur ve paslanmaz telli başka bir 18 inçlik alüminyum jant, Mutt tarzında kalın kauçukla öne oturur. Razorback, kalın, kalın bir susturucuya ve alüminyum bir darbe plakasına sahip tam paslanmaz çelik bir egzoz sistemi ile tamamlandı.

SAHİP OLUN

SİZİ ARAYALIM

Bu motosiklete sahip olmak yalnızca bir telefon uzağınızda. Mutt Türkiye distribütörü GB Motobike kalitesi ve deneyimiyle bu motorun garajınızda yer almasını isterseniz lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Yetkili uzmanlarımız en kısa sürede size ulaşacaktır.